SMALL ADS

Cost total : 120 euro

Perioada promovare online : 15 zile
Promovare Facebook Ads : 5 postari
Promovare Google Adwords : 5 cuvinte
Reindexare SEO completa : nelimitat
Rapoarte periodice : 3 rapoarte
           READY ADS

Cost total : 270 euro

Perioada promovare online : 30 zile
Promovare Facebook Ads : 8 postari
Promovare Google Adwords : 12 cuvinte
Reindexare SEO completa : nelimitat
Rapoarte periodice : 6 rapoarte
           PREMIUM ADS

Cost total : 450 euro

Perioada promovare online : 30 zile
Promovare Facebook Ads : 15 postari
Promovare Google Adwords : 20 cuvinte
Reindexare SEO completa : nelimitat
Rapoarte periodice : 12 rapoarte
Campanii de promovare administrate profesional de catre web developer
Delegam pentru tine un web developer cu experienta ce te va ajuta cu campania de promovare

Administrare campanii de promovare Google si Facebook - vei beneficia de asistenta nelimitata din partea web developerului tau pentru campaniile de promovare online, pentru a fi sigur ca functioneaza asa cum trebuie si inregistreaza rezultate pozitive.

Imbunatatiri periodice, mereu cand apare ceva necesar - web developerul va actualiza periodic proiectul tau cu ultimele facilitati disponibile si te va instiinta cu privire la actualizarile efectuate, astfel incat proiectul tau online sa fie mereu impecabil.

Optimizari SEO si reindexari pentru cautarile pe Google - va actualiza periodic cuvintele cheie, va reindexa paginile ori de cate ori este nevoie si va parcurge toate etapele necesare astfel incat pagina ta online sa apara cat mai sus in motoarele de cautare si la cautarile pe Google.

Rapoarte periodice privind evolutia campaniei de promovare - iti vom transmite periodic rapoarte cu privire la stadiul campaniei de promovare, rapoarte despre numarul de vizitatori si despre caile de navigare care iti aduc cei mai multi vizitatori astfel incat sa iti dai seama ce te ajuta cel mai mult si ce nu.

Activarea campaniilor este valabila doar impreuna cu un plan Web Developer
1. Zilele aflate in perioada de promovare se stabilesc in urma configurarii bugetului de promovare si pot sa difere de la o saptamana la alta in functie de specificul activitatii pe care o prestezi si o promovezi.

2. In cazul in care ai nevoie de un web developer pentru administrarea campaniilor tale nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta de pret personalizata in functie de numarul de cuvinte cheie dorite pentru promovarea afacerii tale in mediul online.
2016
HOME     |     GAMA DE SERVICII     |     MODALITATI DE PLATA     |     TERMEN LIVRARE PROIECTE     |     PORTOFOLIU    |     CONTACT
Copyright 2017 Royal Vision Studio S.R.L.
CONTACTEAZA-NE
T : 0773.961.395
E : info@oknetwork.ro
Gama de servicii
Oferte speciale
Solicitari de la clienti
Module independente