START

Cost total : 49 euro / luna

Actualizari Website : max 10 pagini
Actualizari Facebook : max 8 postari
Campanii de promovare : max 130 euro
Optimizare SEO completa : nelimitat
Rapoarte periodice : 3 rapoarte lunar
           READY

Cost total : 99 euro / luna

Actualizari Website : max 20 pagini
Actualizari Facebook : max 14 postari
Campanii de promovare : max 280 euro
Optimizare SEO completa : nelimitat
Rapoarte periodice : 12 rapoarte lunar
           PRO

Cost total : 299 euro / luna

Actualizari Website : nelimitat
Actualizari Facebook : 30 postari
Campanii de promovare : max 670 euro
Optimizare SEO completa : nelimitat
Rapoarte periodice : 24 rapoarte lunar
Acum ai super oferte la portare website
Transfera-ti website-ul la noi. Optimizeaza-ti costurile, creste-ti potentialul online.

Reducere 50% pentru constructia unui website nou - vom construi pentru tine un website performant, ce va fi afisat corect pe orice dispozitiv, clientii tai vor putea sa navigheze si sa gaseasca usor orice informatie si toate acestea cu o reducere de 50% fata de pretul normal pe care trebuie sa il platesti pentru un website nou.

Iti vei actualiza proiectul oricand doresti - vei avea adresa de e-mail si numarul de telefon al consultantului tau, astfel incat sa il poti contacta oricand este nevoie sa actualizezi website-ul sau pagina de Facebook a firmei.

Administrare campanii de promovare Google si Facebook - vei beneficia de asistenta nelimitata din partea consultantului tau pentru campaniile de promovare online, pentru a fi sigur ca functioneaza asa cum trebuie si inregistreaza rezultate pozitive.

Imbunatatiri periodice, mereu cand apare ceva nou - consultantul tau va imbunatati periodic website-ul cu ultimele facilitati disponibile si te va instiinta cu privire la actualizarile efectuate, astfel incat website-ul tau sa fie mereu performant si de ultima generatie.

Optimizari SEO si reindexari pentru cautarile Google - vom actualiza periodic cuvintele cheie, vom reindexa paginile ori de cate ori este nevoie si vom parcurge toate etapele necesare astfel incat website-ul sa apara cat mai sus in majoritatea motoarelor de cautare dar mai ales la cautarile efectuate pe Google.
La noi ai mai multa flexibilitate pentru afacerea ta, pentru ca poti alege serviciile potrivite nevoilor tale.
In cazul in care ai nevoie de un consultant pentru eCommerce nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata in functie de numarul de produse disponibil in magazinul tau online.
HOME     |     GAMA DE SERVICII     |     MODALITATI DE PLATA     |     TERMEN LIVRARE PROIECTE     |     PORTOFOLIU    |     CONTACT
Copyright 2017 Royal Vision Studio S.R.L.
CONTACTEAZA-NE
T : 0773.961.395
E : info@oknetwork.ro
Gama de servicii
Oferte speciale
Solicitari de la clienti
Module independente