PREMIUM START

Cost total : 49 euro / luna

Realizare Website : max 10 pagini
Redesign Website : max 8 pagini web
Campanii de promovare : max 130 euro
Optimizare SEO completa : nelimitat
Actualizari Website : 5 actualizari / luna
           PREMIUM READY

Cost total : 99 euro / luna

Realizare Website : max 20 pagini
Redesign Website : max 14 pagini web
Campanii de promovare : max 280 euro
Optimizare SEO completa : nelimitat
Actualizari Website : 10 actualizari / luna
           PREMIUM PRO

Cost total : 299 euro / luna

Realizare Website : nelimitat
Redesign Website : max 30 pagini web
Campanii de promovare : max 670 euro
Optimizare SEO completa : nelimitat
Actualizari Website : nelimitat
Business Premium 2017
Abonamentul ce ofera flexibilitatea de care are nevoie orice firma, cu plata unica lunara !

Reducere 100% pentru constructia unui website nou - vom construi pentru tine un website performant, ce va fi afisat corect pe orice dispozitiv, clientii tai vor putea sa navigheze si sa gaseasca usor orice informatie si toate acestea cu o reducere de 50% fata de pretul normal pe care trebuie sa il platesti pentru un website nou.

Iti vei actualiza proiectul oricand doresti - vei avea adresa de e-mail si numarul de telefon al consultantului tau, astfel incat sa il poti contacta oricand este nevoie sa actualizezi website-ul.

Administrare campanii de promovare Google si Facebook - vei beneficia de asistenta nelimitata din partea consultantului tau pentru campaniile de promovare online, pentru a fi sigur ca functioneaza asa cum trebuie si inregistreaza rezultate pozitive.

Imbunatatiri periodice, mereu cand apare ceva nou - consultantul tau va imbunatati periodic website-ul cu ultimele facilitati disponibile si te va instiinta cu privire la actualizarile efectuate, astfel incat website-ul sa fie mereu performant si de ultima generatie.

Optimizari SEO si reindexari pentru cautarile Google - vom actualiza periodic cuvintele cheie, vom reindexa paginile ori de cate ori este nevoie si vom parcurge toate etapele necesare astfel incat website-ul sa apara cat mai sus in majoritatea motoarelor de cautare dar mai ales la cautarile efectuate pe Google.
Alege abonamentul premium care se potriveste tipului tau de business
In cazul in care ai nevoie de un abonament pentru eCommerce nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta personalizata in functie de numarul de produse disponibil in magazinul tau online.
HOME     |     GAMA DE SERVICII     |     MODALITATI DE PLATA     |     TERMEN LIVRARE PROIECTE     |     PORTOFOLIU    |     CONTACT
Copyright 2017 Royal Vision Studio S.R.L.
CONTACTEAZA-NE
T : 0773.961.395
E : info@oknetwork.ro
Gama de servicii
Oferte speciale
Solicitari de la clienti
Module independente